de hele maand augustus gesloten | bestellingen worden in de eerste week van september weer verstuurd

Home » About

ABOUT ME


Eigenaresse Maïa Jewels Over Mij

FOLLOW YOUR HEART AND DREAMS COME TRUE

 

Het merk MAÏA is ontstaan uit liefde voor sieraden en edelstenen. Als meisje was ik vaak creatief bezig en had ik al een grote liefde voor edelstenen. Begin 20 maakte ik, naast mijn studie, sieraden van edelstenen en verkocht ik deze 'voor de leuk'. Een studie Voeding & Diëtetiek en een baan later luisterde ik pas écht naar mijn hart. Wat wil ik nu echt?

Op mijn 25e startte ik alsnog met de opleiding goudsmid. Wat ik niet begreep, is dat veel betaalbare sieraden snel verkleuren of niet huidvriendelijk zijn. Dus zocht ik naar materialen die je elke dag kunt dragen én toch betaalbaar zijn. Ik vond dit in Gold Filled, Sterling zilver en mooie kwaliteit edelstenen.

Met een hoofd vol ideeën, het verlangen om mooie dingen te creëren, vrouwelijke schoonheid de wereld in te brengen en vrouwen blij te maken, zette ik in maart 2019 met veel enthousiasme MAÏA op. Het enthousiasme was wederzijds: in korte tijd begon MAÏA te groeien en bloeien. Enorm dankbaar.. een meisjesdroom is uit gekomen.

 

YOUR JEWELRY TELLS YOUR STORY

 

Alle sieraden uit de MAÏA collectie hebben een mooie betekenis. Zodat jij altijd een speciaal item bij je draagt. Een sieraad dat helemaal bij jou past, symbool staat voor iets speciaals in jouw leven of een sieraad van edelstenen ter ondersteuning of bescherming. Ik vind het belangrijk dat je items zodanig kunt combineren dat JIJ jouw EIGEN unieke stijl kunt creëren. En je hiermee je eigen verhaal vertelt en bovenal kunt laten zien wie JIJ bent.

Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik denk graag met je mee.

 

With love  

 

Meie